CHAMELEON

Anne ViheläAnne Vihelä

Laulu

Vahva ja herkkä tulkitsija, laulaja-laulunopettaja ja teatterityöläinen jonka sydän sykkii rytmimusiikille. Anne on toiminut laulaja-näyttelijän kiinnityksellä Seinäjoen kaupunginteatterissa mm. musikaaleissa Dance of the Vampires ja muissa musiikki- ja tanssipitoisissa näytelmissä ja draamoissa. Tällä hetkellä Annen voi bongata Turun kaupunginteatterin musikaalista Jekyll & Hyde. Keikkailun ja musiikkiteatterin lisäksi Anne työskentelee Etelä-Pohjanmaan Opiston rytmimusiikin opintolinjan vastaavana opettajana. "Spellbound rhythm gets me on my feet!"

Jukka KääntäJukka Kääntä

Laulu, taustalaulu, lyömäsoittimet, kitara

Tuhansien kasvojen kameleontti sanan varsinaisessa merkityksessä, joka tunnetaan ennen kaikkea Jeavestone-yhtyeen laulaja-kitaristina ja biisinkirjoittajana. Tämä heltymätön sekatyömies on keikkaillut Suomen ohessa Saksassa, Ruotsissa ja Balttian maissa. Näyttelijänä rooleja mm. Jyväskylän ylioppilasteatterissa ja Jyväskylän improteatterissa.


Aleksi TanhualaAleksi Tanhuala

Rummut

Virtuoosi, joka tunnetaan myös Blexinä. Keikkaa lukuisissa kokoonpanoissa useita vuosia. Huikean tatsin omaava ammattirumpalisti, jonka koordinaatio ja tyylitaju puhuvat puolestaan.
Niko NiemeläNiko Niemelä

Rummut

Jämäkän otteen rumpali, joka on takonut keikkaa 90-luvulta alkaen mm. Wanha Jaguar ja Lefty´s Jam Group-yhtyeissä.

Hessu HakolaHessu Hakola

Rummut

Valtavan pitkän uran musiikin saralla kannuttanut rumpali, joka toimii tällä hetkellä Ylivieskan ammattiopiston Ysomedian äänityön opettajana. Tuhansia keikkoja 60-luvulta alkaen mm. Kari Tapion, Juhamatin, Matti Eskon, Kake Randelinin, Paula Koivuniemen ja Vesku Loirin säestäjänä.Antti RoslanderAntti Roslander

Koskettimet, taustalaulu

Muusikko/yrittäjä, joka toimii bändin istuvana presidenttinä. Keikkaillut lukuisissa kokoonpanoissa 2000-luvun alusta alkaen pitkin Suomenniemeä. Toiminut lisäksi mm. säveltäjänä, sovittajana, orkesterinjohtajana ja tapahtumanjärjestäjänä useissa projekteissa.


Mikko RäihäläMikko Räihälä

Kitara

Veikeä kitaristi, jonkä hämähäkkimäinen olemus kuvastaa hänen musiikillista ajatteluaan. Tunnetaan ennen kaikkea Jeavestone-yhtyeen kitaristina ja Kone-Kekkosen toisena voimahahmona.
Tommi VierimaaTommi Vierimaa

Basso

Matalien taajuuksien hallitsija, jonka omaleimaisessa soitossa vältellään konventioita hallitun varmaotteisesti. Tunnetaan Jeavestone-yhtyeestä.

Petri JämsäPetri Jämsä

Trumpetti

Sibelius-akatemiasta valmistunut trumpetinsoiton maisteri ja evp Saunamajuri, jonka takuuvarma tykitys saa poskilihakset pullistumaan ja huulet vuotamaan verta. Improvisaation suuri ystävä, jonka verisiltä huulilta kuullaan aina silloin tällöin lause "soitetaanko jo s**tana välillä!?”

Petri JämsäSeveri hietala

Tenori/altto/sopraanosaksofoni

Toholammin lahja maailman musiikkitaiteelle, joka ei kangistu improvisaation häämöttäessä. Täydentää torvisektion "good cop - bad cop" -asetelman. Tunnuslauseena "pää edellä syvään päähän".